Vanaf 1 april breidt MVV ’27 haar aanbod uit met vrijdagavondvoetbal. Zowel huidige leden, oud-leden, niet-leden als bedrijven kunnen vanaf nu een team aanmelden.

Eén van de belangrijkste uitkomsten van de MVV-enquête van vorig jaar was de grote interesse in vrijdagavondvoetbal. 76 respondenten (40%) gaven aan het idee interessant of zeer interessant voor zichzelf te vinden. Ook vanuit ons sponsornetwerk gaven meerdere bedrijven aan interesse te hebben om een team aan te melden.

De afgelopen maanden zijn alle voorbereidingen getroffen om vanaf 1 april te starten met vrijdagavondvoetbal. Na de start op 1 april (geen grap!) vindt elke laatste vrijdagavond van de maand (met uitzondering van juli) de vrijdagavondcompetitie plaats. De wedstrijden zullen beginnen vanaf 19.30 uur. 

Actie op en naast het veld
Bij vrijdagavondvoetbal gaan teams in zeventallen de strijd aan op halve velden. Ieder team speelt per avond twee wedstrijden, die dertig minuten duren. Daarbij gelden de regels van het zaalvoetbal.

Gezien de grote animo verwachten we een mooie hoeveelheid teams, zodat we niet alleen een competitie kunnen vormen, maar mogelijk ook rekening kunnen houden met de sterkte van de teams. Naast de actie op het veld is ook de derde helft een belangrijk onderdeel van het vrijdagavondvoetbal.

Voor wie?
Vrijdagavondvoetbal bij MVV ’27 is voor zowel huidige leden, oud-leden, niet-leden als bedrijven (ook bedrijven zonder sponsorcontract kunnen deelnemen). De minimale leeftijd van deelnemers is 18 jaar. Zowel mannen als dames zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. Ook gemixte teams behoren tot de mogelijkheden.

Inschrijven
Inschrijven kan per team. Per team kunnen minimaal zeven en maximaal elf spelers worden aangemeld. De introductieprijs voor dit seizoen bedraagt voor ieder team 350 euro. Per persoon komen de kosten voor een zevental dus neer op 50 euro. Voor teams met meer spelers zijn de kosten per persoon nog lager. Het inschrijfbedrag wordt per team voldaan. Op welke manier de kosten over de spelers verdeeld worden of worden vergoed door een bedrijf, laat MVV ’27 aan de teams zelf. De teams zijn ook zelf verantwoordelijk voor het regelen van de tenues. MVV ’27 zorgt voor de aanwezigheid van hesjes.

Aanmelden kan tot en met zondag 27 maart. Het aanmelden van jouw team kan via deze link. Kun je geen team op de been brengen, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar vrijdagavondvoetbal@mvv27.nl. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn om je toch te kunnen laten deelnemen. Ook voor vragen kun je terecht op dit e-mailadres.