MVV ´27 heeft de afgelopen periode veel leed te verwerken. Dan is het fijn als het er tussendoor ook positief nieuws te melden is. Dat is gelukkig nu het geval. Koos Louter ontving recent weer de uitslag van zijn jaarlijkse MRI-scan voor zijn hoofd. Zoals wellicht bekend heeft Koos al een kleine vier jaar een goedaardige hersentumor in de kleine hersenen tegen de hersenstam. Net als vorig jaar had zijn behandelend arts ook vorige week weer goed nieuws: de tumor is rustig en was zelfs, weliswaar amper waarneembaar, iets geslonken. Dat betekent dat Koos wederom een jaar weg mag blijven en dat is natuurlijk een felicitatie en een stukje taart waard.

Overigens is Koos, en ook zijn Truus, een vaste supporter van MVV ’27 A1, waarin kleinzoon Dennis actief is. Probleem is soms wel het vervoer naar een uitwedstrijd: zoon Frans vlagt bij dit team, zoon Paul is assistent-coach bij MVV-1 en zoon Fred kan helaas niet altijd rijden. Daarom een oproepje: zijn er MVV’ers die Koos en Truus, als ze écht geen vervoer hebben, mogen bellen voor een ritje naar een heerlijke jeugdvoetbalwedstrijd op hoog niveau? Vind jij dit niet erg, geef dit dan even door aan Koos (010-5918101). Je doet hem er een groot plezier mee, want kijken naar kleinzoon Dennis is momenteel (naast legpuzzels oplossen) zijn grote hobby. Bij voorbaat heel veel dank namens de gehele familie!