Ook de komende vier jaar is Sport2000 de kledingleverancier van MVV ’27. Na een uitgebreide selectieprocedure kwam de sportwinkel uit Naaldwijk als beste uit de bus.

Sport2000 is al jaren de kledingleverancier van MVV ’27. Omdat het huidige samenwerkingscontract na dit seizoen afloopt, heeft het bestuur in samenwerking met de sponsorcommissie uitgebreid verkend welke leverancier de komende jaren het beste aansluit op de wensen van onze vereniging.

Drie partijen brachten uiteindelijk een offerte uit. Na gesprekken met de leveranciers beoordeelde het bestuur de offerte van Sport2000, gecombineerd met een aantal voordelen die de sportwinkel uit Naaldwijk biedt, net iets beter dan het aanbod van Biesheuvel uit Maassluis. Enkele elementen die belangrijk waren voor de beslissing:

  • het financiële aanbod;
  • de extra kortingsmogelijkheden die Sport2000 biedt voor leden van MVV ’27. Leden krijgen met een kortingskaart standaard 10% korting en tijdens speciale clubavonden die Sport2000 gaat organiseren is de korting – op het gehele assortiment – zelfs 20%;
  • Sport2000 is bereid om extra sponsorinzet te plegen voor MVV-teams zonder shirtsponsor;
  • het aanbod om enkele keren per jaar in de kantine met een kraampje MVV-spullen te verkopen;
  • de webshopmogelijkheden die sterk verbeterd zullen worden;
  • een jarenlange prettige samenwerking en goede referenties van anderen.

 

MVV ’27 kijkt uit naar een vruchtbare voortzetting van de samenwerking met Sport2000, waar zowel de vereniging, de leden als de sportwinkel veel baat bij hebben.