Wedstrijdbalsponsor: Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Pupil van de week: Jay Koek (E4)

Komende zaterdag komt Semper Altius op bezoek op Sportpark De Commandeur. Het team van trainer Jan Willem Jonker beleeft net als MVV ’27 een vreemd seizoen. Direct na de overwinning op MVV ’27 begin oktober, raakte de Rijswijkers in een vrije val door zeven nederlagen op rij wat de ploeg op de laatste plaats deed belanden.

Inmiddels heeft men door een aantal overwinningen in het nieuwe jaar weer wat succes ervaren en krabbelt men langzaam weer op.

Het moge duidelijk zijn dat MVV ’27 nog een sportief appeltje met deze ploeg te schillen heeft, want in Rijswijk werd een 5-2 nederlaag geleden in een duel dat qua kansen ook had kunnen eindigen op 7-7. Daarnaast moeten de Maaslanders weer eens winnen om wat hoger in de middenmoot te belanden. Nu staan de mannen van Peter Broekman nog altijd akelig te dicht bij de nacompetitieplaatsen.

We wensen scheidsrechter Scherpenhuyzen, beide teams en hun aanhang een leuk en vooral sportieve wedstrijd.

van-mierlo