IMG_2370 IMG_2369 IMG_2368
Afgelopen vrijdag stond de tweede editie van de beauty-avond op het programma. De kantine liep om 19.00 uur lekker vol. De meiden en dames kwamen binnen over een rode loper en werden ontvangen met een glaasje bubbels. Daarna konden ze kiezen waar te beginnen; nagels lakken, haar in de krul of mooi gevlochten, een make-up of een overheerlijke massage. Tussen al dit genot door werden ze ook nog eens verwend met heerlijke hapjes en gemengd fruit. Zo rond half tien waren de dames echte spetters om te zien en zagen we allemaal gelukkige gezichten! Als afsluiter ontvingen ze nog een goodiebag, welke gevuld was met van alles en nog wat en speciaal door Bart Hanemaaijer van DA Maasland werd verzorgd, waarvoor dank!
Ten slotte nog; Hanneke Tessa, Willeke, Annemiek, Nathalie, Carola, Sabine, Ria en Riet heel erg bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.