uitgelicht

Afgelopen week berichtten we op de site dat MVV ’27 namens de Bouhuisen Groep 200 kaarten aan mocht bieden aan haar leden voor 5 euro per stuk voor de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard. De vraag naar de kaarten was zo groot, dat deze inmiddels helemaal uitverkocht zijn. Het is dus niet meer mogelijk om kaarten te bestellen via internet of het inschrijfformulier in de kantine.

Degenen die via een inschrijfformulier in de kantine of online kaarten hebben besteld, kunnen deze op zaterdag 12 maart ophalen bij MVV’27. Verdere berichtgeving hierover volgt nog. MVV ’27 bedankt Bouhuisen Groep voor het beschikbaar stellen van de kaarten voor deze bijzonder succesvolle actie en natuurlijk hopen we dat we er met zijn allen een mooi Sparta-avondje voorgeschoteld krijgen op 18 maart op het Kasteel!