MVV ’27 is al sinds 2010 actief op Twitter. Ruim 1.300 volgers blijven via dit netwerk op de hoogte van onder meer het laatste nieuws en de belangrijkste tussenstanden en uitslagen. Een voor velen onbekende functie op Twitter maakt het nog makkelijker om niets over onze club te missen.

Via het Twitter-account van onze club blijft je onder meer altijd live op de hoogte van de prestaties van ons eerste team. Het komt de volgers vast niet onbekend voor: eindeloos de timeline verversen tijdens een spannende wedstrijd om geen updates te missen. Of dat je na een twitterloze dag andere interessante berichten hebt gemist.

Push notificaties
Dat is dus helemaal niet nodig. Twitter heeft een perfecte optie die voor maar weinig gebruikers bekend is: je kunt instellen dat je van een specifiek account push notificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten. Iedereen die dit instelt ontvangt vanaf dat moment een melding op zijn telefoon bij een nieuwe tweet van de club.

Instellen
Hoe maken jouw volgers gebruik van deze ‘geheime functie’ van Twitter? Heel eenvoudig: open de Twitter-app op jouw smartphone of tablet en zoek het account van onze club (@vvmvv27) op. Klik op het account, waarna je op de profielpagina van onze vereniging komt. Klik op het tandwiel-icoon en vervolgens op Zet berichtgeving aan. Zo blijf je dus altijd snel op de hoogte van MVV ’27!

Instagram
Zoals je vast weet, is MVV ’27 ook actief op Instagram. Wist je dat dit platform een vergelijkbare functionaliteit heeft? Als je naar de profielpagina van het MVV ’27-account (@vvmvv27) gaat, klik via je via de puntjes rechtsboven op ‘Berichtmeldingen inschakelen’.