IMG_20160213_103536Afgelopen week is op 9 februari 2016 Vinz Bouter geboren. Kevin en Kelly zijn heel blij met hun gezonde zoon. De komende tijd kan Kevin zijn vaderlijke kunsten gaan tonen.

Kevin speelt al zijn hele leven bij MVV ’27. Hij staat al jaren centraal achterin zijn ‘mannetje’. Vorig jaar is hij gepromoveerd met het tweede naar de eerste klasse. Daar wordt momenteel wekelijks gestreden voor de punten. Kevin kennen we ook van het jeugdkamp. Hij ging als jeugdlid vaak zelf mee op kamp. Daarna koos hij ervoor om ook als leider mee te gaan. De verdediger is op nog een meer manier verbonden aan onze club, want hij is ook, met het bedrijf K en B Transport, een van onze Gouden Sponsoren.

Ook opa Cor en Oma Jolanda zijn bekenden binnen onze club. Jolanda zien we regelmatig achter de bar. Zij maakt al lange tijd dienst uit van ons barpersoneel. Cor is steeds vaker te zien op de club. Al jaren is hij supporter van, eerst, Berry en nu Kevin. De laatste tijd is hij ook al vaak te vinden op het veld samen met zijn kleinzoon Dean. Kortom, de familie Bouter is een echte voetbalfamilie.

In de komende dagen zullen we ervoor zorgen dat Vinz in het bezit zal komen van het traditionele MVV-rompertje. Daarnaast wensen wij Kevin en Kelly heel veel geluk met hun kersverse zoon, Vinz.