Deze week werden wij opgeschrikt door het overlijden van Koos Arkesteijn. Zoals wij in september en oktober 2015 al op onze website meldden, werd vorig jaar bij Koos acute leukemie vastgesteld. Koos werd hier middels chemokuren voor behandeld, maar heeft uiteindelijk de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen winnen.

Ondanks dat Koos zelden op de voorgrond trad, was hij voor velen binnen onze club zeker geen onbekende. Natuurlijk was hij jarenlang zelf als speler actief in het bekende vriendenteam van MVV ’27, waarin ook de recent overleden Dries van Uffelen en Cor de Vos actief waren.

Daarnaast vervulde hij zijn sociaal maatschappelijke rol binnen ons dorp en onze vereniging. Zo was Koos de man die jarenlang de fietsen en de bagage van de jeugdkampdeelnemers met de vrachtwagen van zijn eigen transportonderneming vervoerde.

Koos werd helaas slechts 69 jaar oud.

Wij wensen zijn vrouw Gré, Sander en Bastianne, Ingrid en Niels, zijn kleinkinderen, verdere familie, vrienden en bekenden namens MVV ’27 heel veel sterkte om dit grote verlies te kunnen verwerken.