Het is druk met baby-nieuws. Bob van der Gaag heeft ook gisteren een dochtertje gekregen, Liv. Kevin Bouter is nog wachtende, zijn meisje was 2 feb uitgerekend.

Wout Jansen is de gelukkige vader van dochter Jackie.

Afgelopen zondag, 31 januari 2016, is Jackie thuis geboren. Op dat moment veranderde Nick van een grote jongen in een grote broer. Moeder Jennifer maakt het goed en opa Leo Jansen is heel trots op zijn 5e kleinkind alweer.

We kennen Wouter van zijn jaren als actief speler bij MVV’27, zijn jaren als leider van het Jeugdkamp en momenteel zien we hem vaker verschijnen als het gaat om het ‘lief en leed’ van onze leden.

Een deze dagen zullen we zorgen dat Wouter in het bezit zal komen van het traditionele MVV-rompertje. Verder wensen wij hem, Jennifer en Nick heel veel liefde en geluk met hun nieuwste aanwinst, Jackie! We hopen haar snel bij MVV’27 te kunnen gaan bewonderen.

IMG_20160203_160050 IMG_20160203_160118