Vanaf deze week is het weer mogelijk om in te schrijven voor de 43e editie van het MVV ’27 jeugdkamp!

Dit jaar vertrekken we op zaterdag 16 juli voor weer een fantastische kampweek in Loon op Zand. De aanmeldingsbrieven zullen binnenkort op de mat vallen van de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 13 jaar op de dag van vertrek.

Mocht je in de komende week geen brief ontvangen en je zoon heeft wel de juiste leeftijd, neem dan even contact met Roel Nooteboom (06-28783832) of Rick van der Meijs (06-30121019).

De kosten voor deze week proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. Dit is alleen mogelijk met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Wilt je een steentje bijdragen of ken je iemand die het jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neem hier dan contact over op met Pieter van Rijs (06-54916434).