Danny Camphens stopt noodgedwongen als actief voetballer, de speler van MVV ’27 G1 heeft al langere tijd gezondheidsklachten en ondergaat binnenkort een levertransplantatie. Dit heeft hem doen besluiten om voorlopig te zijn voetbalschoenen op te bergen.

Danny is al sinds 2009 lid van onze vereniging. Hij is altijd een zeer trouw lid geweest. Naast Danny is ook zijn huidige vriendin heeft jaren bij MVV in ons G-team gespeeld. Helaas werkt Danny zijn gezondheid niet mee de laatste tijd. Longontsteking, problemen met zijn gal en nu zijn lever zorgden ervoor dat hij weinig aan spelen is toegekomen. Nu is het zelfs zover dat hij een levertransplantatie gaat krijgen in de komende periode. Dat heeft hem doen beslissen om te stoppen met voetbal voor dit moment.

Foto Danny Camphens 1

Afgelopen zaterdag mocht bij nog 1 keer starten in de basis. Na 10 minuten wist hij zelfs de 1-0 aan te tekenen. Helaas bleek dit later niet voldoende voor een overwinning. Bij zijn afscheid ontving Danny een mooi MVV-shirt en een bos bloemen. We wensen Danny heel veel sterkte de komende tijd en we hopen hem snel weer, gezond en wel, op de club te zien!

Foto Danny Camphens 3