A.s dinsdagavond vanaf 20.00 uur hoopt MVV ’27 een goed vervolg te geven aan het tot nu toe zo succesvol verlopen districtsbekertoernooi. De Maaslanders zullen gastheer zijn van het Rotterdamse IJVV De Zwervers dat uitkomt in poule 3C met de ons iets meer bekende ploegen als VVOR, SSS, NSVV en ’s Gravendeel.
In de voorronde rekende de ploeg uit IJsselmonde af met DRL (2-0), DHZ (3-1) en VEP (5-2). Vervolgens was men ook nog eens te sterk voor achtereenvolgens Victoria ’04-zat (4-0), VELO-zat in Wateringen (3-4) en bij DUNO (4-7).
Helaas wordt de wedstrijd niet a.s. zaterdag gespeeld wat in eerste instantie de bedoeling was. Echter de KNVB heeft dat weekend ingepland om in te halen, zoals óók MVV ’27 bij SV Houtwijk dat die dag zullen gaan doen.

We wensen scheidsrechter Van Leeuwen, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve ontmoeting toe.