LOTING-WESTLANDCUP-F-PUPILLEN_30-januari-2016_007

Zaterdag werd tijdens de rust van de wedstrijd MVV ’27 – Honselersdijk de loting verricht voor het Westlands Kampioenschap voor F-pupillen. Het kampioenschap wordt dit jaar voor de 24e keer georganiseerd en mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Grondwerkbedrijf Westland BV uit Maasland.

De trekking werd traditioneel verricht door de pupil van de week; dit keer Mike Vijverberg, speler van MVV ’27 F1. Onder toeziend oog van de jeugdvoorzitter en de toernooicommissie werden de deelnemende teams ingedeeld in de poules.

Gastheer MVV ’27 mag het in poule A opnemen tegen o.a. de buren Maasdijk en LYRA. De winnaar van vorig jaar – sv Den Hoorn – gaat het in poule B opnemen tegen o.a. de finalist van de vorige editie ’s-Gravenzande, Velo en Westlandia.

Het toernooi wordt gespeeld op 28 maart 2016 (2e paasdag) op het complex van MVV’27. Als de weergoden ons goed gezind zijn belooft het wederom we een prachtige editie van het Westlands Kampioenschap te worden. De toegang is gratis. Komt allen!

De loting WK 2016 ziet er als volgt uit:

[column col=”1/2″]Poule A[/column][column col=”1/2″]Poule B[/column]
[column col=”1/2″]MVV ’27[/column][column col=”1/2″]FC ‘s-Gravenzande[/column]
[column col=”1/2″]Honselersdijk[/column][column col=”1/2″]VELO[/column]
[column col=”1/2″]KMD[/column][column col=”1/2″]HVC ‘10[/column]
[column col=”1/2″]Naaldwijk[/column][column col=”1/2″]Den Hoorn[/column]
[column col=”1/2″]Maasdijk[/column][column col=”1/2″]VDL[/column]
[column col=”1/2″]Quintus[/column][column col=”1/2″]Westlandia[/column]
[column col=”1/2″]LYRA[/column][column col=”1/2″]Schipluiden[/column]
[column col=”1/2″]Monster[/column][column col=”1/2″]Verburch[/column]