Wedstrijdbalsponsor: K&B Transport

Voor komende zaterdag staat de ontmoeting met het op de derde plaats staande Honselersdijk op het programma. In dit duel zal MVV ’27 het een en ander moeten goedmaken van het eerder gespeelde duel in september. Dat was een duel in een periode dat de Maaslanders wekelijks grossierden in kansen, maar deze onvoldoende benutte. Tegelijkertijd had de defensie toentertijd de grootste moeite om de nul te houden.

Momenteel zit de thuisploeg duidelijk beter in haar vel en werden nadien de nodige prima resultaten behaald in zowel de beker als in de competitie.

Honselersdijk haalde afgelopen zaterdag op indrukwekkende wijze uit bij GDA (1-6) en heeft de nummer twee Die Haghe weer in beeld, maar koploper Te Werve lijkt onbereikbaar ver weggelopen van de rest.

Wij wensen scheidsrechter Van der Hul, beide teams en hun aanhang een leuk en vooral sportief duel toe.

 

kbtransport