‘Zeg me dat het niet zo is,

Zeg me dat het niet zo is,

Zeg me dat het niet waar is.’

Frank Boeijen


Ongeloof. Verbijstering. Niet te bevatten. Tot ons grote verdriet bereikte ons het bericht dat Thijs Ammerlaan, slechts 17 jaar jong, plotseling is overleden. Thijs overleed aan een ernstige bacteriële infectie, die hem uiteindelijk in enkele dagen fataal werd.

MVV '27 A2

Thijs was al vanaf zijn jongste jeugd lid van onze vereniging; eerst als doelman, later als voetballer. Juist dit seizoen was hij echter weer gaan keepen in de A2 en was hij de betrouwbare reservedoelman van A1, die voor niets en niemand bang was. In zijn teams was hij ook een echte sfeermaker en iemand die met iedereen op kon schieten. De favoriete muziek van Thijs was steevast te horen in de kleedkamer en dat zal ongetwijfeld zo blijven.

Thijs zou 26 februari a.s. 18 jaar worden en een paar maanden later zijn havo-examen doen op het CLD in Delft. De toekomst lag nog voor hem open. Maar helaas, ‘Baard’, zoals zijn bijnaam luidde, mocht maar heel kort van ‘het geschenk leven’ genieten en kwam daardoor weer heel snel in verbinding met zijn tevens onlangs overleden opa Freek de Vos.

Namens de gehele MVV-familie wensen wij zijn ouders John en Cora en broer Bart de kracht om deze grootste uitdaging in hun leven het hoofd te bieden, uiteraard in de wetenschap dat MVV ’27 er altijd voor hen zal zijn. Ook wensen wij overige familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Condoleren, rouwkaart en online gedenkplaats
Er is uitsluitend gelegenheid tot persoonlijk te condoleren van de familie op donderdag 28 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Zalencentrum ’t Trefpunt, Kerkplein 11 in Maasland. De begrafenis op vrijdag is bedoeld voor naaste familie en bekenden. De rouwkaart voor Thijs kun je hier bekijken.

Thijs’ familie heeft een online gedenkplaats geopend voor Thijs. Wil je ook jouw herinneringen delen? Dat kan op www.memori.nl/thijs-ammerlaan.