Twee weken geleden stond op deze site te lezen dat leden van MVV ’27 gemakkelijk fit kunnen blijven tijdens de winterstop bij Sportcentrum Life. Een aantal keepers van onze vereniging nam de handschoen op en toog vorige week dinsdag naar de Maassluisseweg. Algemeen keepersfunctionaris Jan Onck maakte er het onderstaande verslag van.

 

Keepers 2

 

 

 

 

 

 

 

Met de Keepers van MVV ‘ 27 naar Sportcentrum Life

Dat  keepers gedreven sportmensen zijn is over het algemeen wel bekend. Ze zijn constant op zoek om zichzelf te verbeteren. Op mijn vraag of de keepers tijdens de winterstop één keer per week op een nuttige manier in conditie willen blijven , klonk een unaniem  ja. Mooi om met zo’n enthousiaste keepersgroep te werken.

Dat zette mij aan het denken , om voor die mannen een zinvolle inspanning te bedenken. ‘Fit  ZIJN en Fit  BLIJVEN’ werd het thema. Bij Sportcentrum Life werd op Dinsdagavond 29 december een ‘GRIT’-programma afgewerkt onder leiding van sportleraar Vincent. Een half uur pittige oefeningen onder opzwepende muziek. Alle spiergroepen werden grondig aangepakt, zo bleek de andere dag!

Hierna werd nog een half uur ‘Bootcamp’ in de buitenlucht afgewerkt, verzorgd door Sportleraar Niels. Vermoeid en awetend werd nog bijgepraat in ‘t Wapen van Maasland. Vervolgens ging iedereen moe maar voldaan naar huis.