WINTER-OP-SPORTPARK_045

Het bestuur van MVV ’27 wenst alle leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen bij onze club een gelukkig en sportief 2016 toe! We hopen  op een seizoen met weer vele mooie momenten, op en naast het veld.

Op zaterdag 2 januari staat met de Vrijwilligersbrunch en de Oliebollenrace alweer de eerste activiteiten van het nieuwe jaar op het programma, waar uiteraard ook persoonlijk de gelukswensen voor het nieuwe jaar kunnen worden uitgewisseld.

Alle vrijwilligers, van trainers tot de onderhoudsploeg en van de sponsorcommissie tot de scheidsrechters, zijn van harte uitgenodigd om de brunch bij te wonen. De brunch begint om 11:30 uur en duurt tot 13.00 uur. Plaats van handeling is de kantine van MVV ’27. Aanmelden is niet nodig.

De Oliebollenrace wordt om 13.00 uur afgetrapt door de F-pupillen. Het verdere programma vind je in dit nieuwsbericht.