Voor de zesde wedstrijd in het toernooi om de districtsbeker treffen de Maaslanders op Sportpark De Commandeur zaterdagderdeklasser FC Vlotbrug. Zij komen uit in een competitiepoule (3D) met de ons meer bekende teams als Victoria ’04, FC Pernis en Rozenburg waar het momenteel een positie in de middenmoot inneemt.

Om tot deze wedstrijd te komen zegevierde de club uit Hellevoetsluis in augustus in een poule met Den Bommel, OHVV en Melissant. In de opvolgende ronden werden respectievelijk Hazerwoudse Boys en Excelsior ’20 aan de kant gezet.

MVV ’27 heeft FC Vlotbrug, opgericht in 1979, nog nooit eerder getroffen in de competitie of beker. Zelfs voor oefenpotjes wist men elkaar kennelijk niet te vinden! Afijn, nu gaat het dan eindelijk plaatsvinden.

Kan MVV ’27 voor de winterstop nog één keer vlammen en het bekeravontuur uit 1970-1971, zes overwinningen op een rij, evenaren?

De wedstrijd begint een half uurtje eerder dan gebruikelijk, dus zorg dat U de aftrap om 14.00 niet mist! Wij wensen scheidsrechter Den Hartog, beide teams en hun aanhang een plezierige en vooral sportieve wedstrijd toe.