?

In de maand december staan er traditiegetrouw weer enkele mooie evenementen op het programma, waaronder ook het kerstzaalvoetbaltoernooi. Dit jaar vieren we zelfs een jubileum, want het is al weer de 25e editie. De jongens komen dit jaar op maandag 21 december in actie, de meisjes twee dagen later op woensdag 23 december. Deze week is de organisatie langs de scholen geweest om inschrijfformulieren af te geven en deze zullen spoedig worden opgehaald. Er zit onderaan het inschrijfformulier een strookje wat de kinderen in kunnen leveren bij hun eigen docent, dit kan tot uiterlijk woensdag 16 december 2015. Op woensdag 16 december komen wij weer langs de scholen om de ingeleverde strookjes op te halen. Ook kunnen de kinderen zich opgeven per email onder vermelding van de gegevens op het strookje. Het samen sporten met elkaar is voor ons een belangrijk item in de samenleving. Hierdoor zijn kinderen in beweging en zullen ze zich op sociaal vlak ook verder ontwikkelen. Als M.V.V’27 zijnde nemen wij hierin graag onze verantwoordelijkheid. Wij hopen daarom nogmaals dat er zich zoveel mogelijk kinderen aanmelden, zodat dit ook de komende jaren weer een mooi evenement zal worden waar de kinderen naar uit kijken. Er wordt gekeken naar voetballers en niet-voetballers. Op basis daarvan zal er een eerlijke indeling worden gemaakt.

Programma

Jongens groep 3 en 4
Maandagochtend 21 december. Aanvang: 8:30 uur. Aanwezig: 8:00 uur einde: 12:00uur

Jongens groep 5 en 6
Maandagmiddag 21 december. Aanvang: 13:00 uur Aanwezig: 12:30 einde: 16:00 uur

Jongens groep 7 en 8
Maandagavond 21 december Aanvang: 16:30 uur Aanwezig: 16:00 uur einde: 20:15 uur

Meisjes groep 3,4 en 5
Woensdagochtend 23 december Aanvang: 8:30 uur Aanwezig: 8:00 uur einde: 12:00uur

Meisjes groep 6,7 en 8
Woensdagmiddag 23 december Aanvang: 13:00 uur Aanwezig: 12.30 einde: 16.00 uur

Mocht je onverhoopt geen inschrijfformulier gehad hebben dan kun je deze hier vinden.  Deze kun je vervolgens ingevuld inleveren via school (tot woensdag 16 december) of via de mail. Mailen kan naar Niels Planken