Met ongeloof en verbijstering bereikte ons het bericht dat Freek de Vos is overvallen door een ernstige ziekte. Afgelopen week kreeg het erelid van MVV ’27  last van hevige benauwdheid en na diverse onderzoeken in het ziekenhuis is er slokdarm- en borstvlieskanker geconstateerd.
Enkele weken terug stond Freek de Vos nog vol overgave op de tennisbaan om zijn tegenstander te kloppen. Afgelopen week moest hij ineens snel naar het ziekenhuis wegens heftige benauwdheid. Na de nodige onderzoeken is er uiteindelijk slokdarm- en borstvlieskanker vastgesteld. Freek en zijn familie gaan een vervelende en moeilijke periode tegemoet. Namens alle MVV’ers wensen wij Freek, mevrouw de Vos en kinderen heel veel sterkte. Helaas laat de conditie van Freek het niet toe om hem namens de club te bezoeken.
Freek-de-Vos