IMG_5337Op dinsdag 24 november 2015 om 00.18 zijn Teun en Mirjam Bakkenes de gelukkige ouders geworden van een gezonde zoon Noah Timo. Hun zoon kwam wel een beetje vroeg. Mirjam was eigenlijk pas vier weken later uitgerekend. Noah woog bij zijn geboorte 3044 gram en was op dat moment 48 centimeter lang.

Teun, die alweer een jaar of zeven bij MVV ’27 speelt, is één van de ‘oudere’ spelers van ons vijfde elftal, het team dat wordt geleid door trainers Martijn van Kersbergen en Rik van der Spek. Voor hen zal dit weer iets nieuws zijn, want Teun is de eerste ‘papa’ in dit team.

De linksback kwam in het verleden al regelmatig lopend vanuit Maassluis naar Maasland om te voetballen. Zo kon hij de ‘derde helft’ ook gezellig blijven. Komende tijd zal hij misschien wel vaker komen lopen, maar dan met zijn voetbaltas om zijn schouder en de kinderwagen voor zich.

Namens MVV ’27 feliciteren wij Teun en Mirjam natuurlijk van harte met de geboorte van hun zoontje Noah. We wensen dit kersverse gezinnetje veel liefde en gezondheid toe. We zorgen dat het traditionele MVV-rompertje snel in hun bezit zal komen. We hopen Noah snel op de club te kunnen verwelkomen.

Scan_20151207-(3)

Scan_20151207-(2)

Scan_20151207