VE1

Vorige week traden het veteranenteam en de B4 van MVV ’27 voor het eerst aan in hun nieuwe tenues, gesponsord door Aisling-IT. Eigenaar Gary McLoughlin wilde graag iets voor de club doen en omdat de teams van zijn eigen zoons al van een kledingsponsor waren voorzien, viel zijn keuze op de teams van de veteranen en B4. Omdat hij geen keuze kon maken tussen beide teams, besloot hij voor beide teams garant te staan voor nieuwe tenues en daar is MVV ’27 natuurlijk heel blij mee!

Aisling-IT is een zelfstandig consultancybureau. De achtergrond ligt in de ICT (met name datacommunicatie en netwerken), maar het werkveld is breder dan dat. De activiteiten hebben betrekking op advisering, consultancy en projectbegeleiding voor zakelijke klanten en overheidsdiensten. Klanten hebben vaak een marktgericht idee, maar hebben niet de technische kennis om het juiste product of dienst te maken of te kopen. Technici hebben deze kennis wel, maar hebbenvaak moeite om dit op de goede manier te vertalen naar de business van de klant. De klant en de techneut spreken dus niet dezelfde taal en Aisling-IT zet zich in om de vertaalslag tussen beide partijen te maken. Om projecten tot een goed einde te brengen, werkt Gary McLoughlin vaak samen met andere ZZP-ers of ‘bevriende’ bedrijven.

Met zijn bedrijf wilde Gary ook graag iets voor MVV ’27 betekenen en daarbij ging zijn gedachte al snel uit naar het sponsoren van shirts. Zijn zoons David (MVV ’27 9) en Liam (A3) spelen allebei al jaren bij de Maaslandse voetbalclub, maar hun teams waren reeds van nieuwe tenues voorzien. Toen Gary hoorde dat de veteranen nog naarstig op zoek waren naar een shirtsponsor, wilde hij hen graag helpen: “Ik ken veel van de spelers uit dit team en daarom vind ik het ook leuk om hen te helpen”, aldus de kersverse sponsor. Later hoorde McLoughlin dat ook B4, het team van trainer Johan Reinders, nog een shirtsponsor zocht en dat zat hem toch niet lekker: “Mijn jongste zoon speelde vorig jaar onder Johan Reinders en daardoor heb ik gemerkt wat een bevlogen coach hij is. Eén van de vele vrijwilligers die MVV ’27 maken tot de club die het is”. Omdat hij vond dat hij ook Johan Reinders en zijn pupillen niet in zijn hemd kon laten staan, besloot hij naast het veteranenteam ook de B4 van nieuwe tenues te voorzien.

MVV ’27 is Gary McLoughlin en zijn bedrijf Aisling-It natuurlijk heel erg dankbaar voor deze vorm van sponsoring. Hierdoor kunnen de veteranen en de spelers van B4 iedere zaterdag weer in frisse kloffies het veld in. B4 neemt momenteel de tweede plaats in in hun competitie, zien we hen in hun nieuwe shirts aan het einde van het seizoen misschien met de kampoensschaal staan? De veteranen staan met negen punten uit zeven wedstrijden onderin de middenmoot van hun competitie, maar wie weet maken de nieuwe shirts bij hen ook wel nieuwe krachten los!?

b4