Sander Quik (MVV ’27 8) raakte al tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen zwaar geblesseerd, hij liep tijdens dit duel een gescheurde achterste kruisband op. Inmiddels is Sander al twee maanden aan het revalideren en gaat het langzaam de goede kant op met zijn herstel.

Sander Quik (op de foto in het midden) maakte afgelopen seizoen de overstap van de junioren naar de senioren. Hij zou zich gaan aansluiten bij het team waar zijn broer Jonathan ook al langer actief is, MVV 8. Naast veldvoetbal is Sander ook actief in de zaal. Daar maakt hij deel uit van MVV Zaal 7. Het seizoen begon helaas dramatisch voor hem, want al in de eerste wedstrijd in de zaal raakte hij zwaar geblesseerd, hij liep een gescheurde achterste kruisband op in dit duel.

Op dit moment is Sander al twee maanden aan het revalideren. Het gaat steeds beter met hem, mede door de zeer intensieve trainingen. Krukken zijn al niet meer nodig en lopen/fietsen is alweer mogelijk. Sander hoopte dat hij na de winterstop weer had mogen gaan voetballen, maar de artsen hebben hem verteld dat dit echt niet eerder zal zijn als maart/april. Dat was een flinke domper voor deze fanatieke speler. Gelukkig hebben zijn teamleden uit de zaal hem al een keertje goed in het zonnetje gezet om hem een hart onder de riem te steken.

Namens MVV ’27 hebben wij hem afgelopen week ook opgezocht. Wij hebben hem voorzien van wat leesvoer in de vorm van een VI. Daarnaast hebben we hem succes gewenst bij zijn verdere revalidatie en de hoop uitgesproken dat hij snel weer mag gaan voetballen.