Om de organisatie rondom thuiswedstrijden zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, vraagt het wedstrijdsecretariaat de leiders van alle MVV-teams aandacht voor een aantal praktische zaken.

Het wedstrijdsecretariaat verzoekt de leiders van alle thuis spelende ploegen zich – voordat het team de kleedkamer in gaat – te melden in de commissiekamer bij het wedstrijdsecretariaat. Hier ontvangt de leider praktische informatie over (mogelijke last-minute wijzigingen voor) de wedstrijd, kan de borg voor de kleedkamers voldaan worden (zie onder) en kan het wedstrijdsecretariaat overzicht bewaren over het programma. Het bezoek is niet alleen praktisch, maar tevens verplicht.

Kleedkamers ODO
Vanwege de drukte in de MVV-kleedkamers wijken teams van MVV ’27 in de winterperiode weer tijdelijk uit naar de kleedkamers van ODO. Dit gaat op voor een deel van de MVV-teams (dus niet de bezoekende ploegen) die op veld 4 en 5 spelen.

Borg kleedkamers
Voor het gebruik van zowel de MVV-kleedkamers als de ODO-kleedkamers betalen teams 10 euro borg. Dit geldt voor alle teams van MVV ’27 en de bezoekende ploegen, met uitzondering van de E- en F-teams, omdat zij de kleedkamers met twee teams delen. De MVV-leiders kunnen de borg betalen in de commissiekamer bij het wedstrijdsecretariaat, waarna zij de kleedkamersleutel mee krijgen. Bij het inleveren van de sleutel ontvangen zij de borg weer retour.