sport2000

In de afgelopen weken hebben alle leden van MVV’ 27 uit handen van hun leider of aanvoerder een pasje ontvangen van Sport 2000 Naaldwijk. Op vertoon van deze clubcard krijg je de rest van het seizoen 10 % korting op je voetbalaankopen bij de winkel van Sport 2000 in Naaldwijk.

De clubcard is te gebruiken voor al je voetbalgerelateerde aankopen. Je ontvangt dus wel 10 % korting bij aanschaf van nieuwe voetbalschoenen (zowel gras-, kunstgras- en zaalschoenen) en accessoires zoals scheembeschermers, sokken, ballen en keepershandschoenen. Ook op voetbalkleding krijg je op vertoon van je Sport 2000-pas korting, zelfs op de replicacollectie van onder meer Ajax en FC Barcelona. Hierbij moet wel de aantekening gemaakt worden dat de korting niet geldig is bij aankoop van MVV ’27-clubkleding of in combinatie met andere aanbiedingen . Ook kan de korting niet gecombineerd worden met schoenen- of cadeaubonnen waar korting op verleend is.

Dus ben jij nog op zoek naar nieuwe voetbalschoenen, naar een mooi trainingspak of andere voetbalaccessoires, ga dan snel eens langs bij Sport 2000 aan de Rembrandtstraat in Naaldwijk en vergeet dan vooral je kortingspas niet! (LET OP: de kortingspas is alleen te gebruiken in het filiaal in Naaldwijk en dus niet in andere Sport 2000-winkels). Check de website van Sport 2000 voor de openingstijden en neem gelijk even een kijkje in de winkel via een virtuele rondleiding van Google Maps. Heb jij de pas nog niet ontvangen, maar ben je wel lid van MVV ’27, meld je dan even bij Leo van den Berg in de commissiekamer, dan ontvang je van hem je eigen Sport 2000 clubcard.

MVV ’27 is erg blij dat sponsor Sport 2000 Naaldwijk deze pasjes ter beschikking heeft gesteld aan haar leden. Hiermee heeft niet alleen de club MVV ’27 voordeel van de diensten van de sportretailketen, maar kunnen ook de leden meeprofiteren van de sponsordeal met Sport 2000.

sport2000 (2)