Op donderdag 3 december nodigt de Vlaardingse Scheidsrechters Vereniging (VSV) onze clubscheidsrechters uit, om op ons complex in Vlaardingen een Training mee te doen onder leiding van twee gediplomeerde looptrainers.( Het is absoluut voor iedereen te doen, je kan je eigen tempo aanpassen) Douchen is uiteraard na afloop mogelijk.

Aansluitend zal dan in de kantine van de VSV, een  spelregeltoets worden gehouden en wordt er over de spelregels gediscussieerd met bewegende beelden. De VSV beschikt over een volledig verlicht kunstgrasveld dus geen stalen noppen a.u.b.

Het zal voor alle clubscheidsrechters een leuke leerzame avond worden, en er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Hans Zwaard

Verzamelen om 18.45 bij MVV. (voor diegene die geen auto hebben is meerijden dan mogelijk) Aanvang van de avond is 19.15  en rond de klok van 21.30 wordt de avond afgesloten. Hierna kan er aan de bar nog wat gedronken worden. (voor een snackje zorgt de VSV)

 

Het complex van de VSV:
Claudius Civilislaan 33-A
3132 JA
Vlaardingen