foto bordDe meeste MVV-ers zullen Paul Louter vooral kennen als de bevlogen rechterhand van Peter Broekman bij het eerste elftal van MVV ’27 of als voormalig speler van de club. Maar daarnaast is Paul met zijn schilderbedrijf ook nog eens sponsor van de club. Afgelopen week verlengde hij zijn aflopende sponsorcontract. Dat betekent dat Paul Louter Schilderwerken ook komend jaar bronzen vriend van MVV ’27 is.

De assistent-trainer van MVV ’27 1 verdiende zijn brood altijd al met schilderwerk, maar richtte vorig jaar zijn eigen schilderbedrijf op. Paul Louter Schilderwerken richt zich met name op de particuliere markt voor het binnen- en buitenschilderwerk van woningen, maar ook verenigingen van eigenaren en bedrijven kunnen voor hun schilderwerk bij hem aankloppen. Mocht jij toevallig nog een mooie schilderklus hebben, die je graag door een professional uit wil laten voeren, neem dan gerust eens contact op met Paul Louter om de mogelijkheden te bespreken. Houd er dan wel rekening mee dat de werkzaamheden dan niet op zaterdagmiddag uitgevoerd kunnen worden, want dan hebben we Paul natuurlijk hard nodig bij ons eerste elftal!

MVV ’27 is Paul Louter dankbaar dat hij met zijn bedrijf zijn sponsorcontract met MVV ’27 met een jaar heeft verlengd en hoopt dat de samenwerking ook voor het schilderbedrijf naar tevrendenheid zal verlopen in het komende jaar.

in actie