Een paar weken terug zijn de jeugdleden van MVV ’27 langs de Maaslandse deuren geweest om zo veel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. Een deel van de opbrengsten hiervan komt direct ten goede aan MVV ’27.Mede door de inspanningen van deze kinderen hebben we weer een mooi aantal poppen weten te verkopen!

Aanstaande zaterdag wordt de lading speculaaspoppen bij MVV’27 afgeleverd. Het is dan de bedoeling dat alle jeugdleden die de poppen hebben verkocht, deze komen ophalen om ze vervolgens af te leveren bij hun ‘kopers’. Aanstaande zaterdag tussen 10:00 en 14:00 kunnen de poppen opgehaald worden in het clubgebouw van MVV ’27. Ook de mensen die de poppen op de website van MVV ’27 hebben gekocht, kunnen dan hun bestelling ophalen.

Binnenkort leest u op de site de definitieve resultaten van de speculaaspoppenactie en natuurlijk ook de prijswinnaars onder de jeugdleden die de meeste poppen hebben verkocht! Voor nu alvast bedankt voor jullie enorme inzet en we zien jullie allemaal zaterdag tussen 10:00 en 14:00.