Twee weken geleden kwam Jessy Zwaard ongelukkig in botsing met zijn tegenstander. Terwijl de spits op de grond lag viel zijn tegenstander op zijn voet. Toen Jessy zijn voet optilde zag hij zijn enkel er niet goed uit zag. Even werd er gedacht aan een breuk, maar dat bleek later die week gelukkig niet zo te zijn. Nadat de zwelling grotendeels was verdwenen bleek dat zijn enkelbanden gescheurd waren. Nu zit de medewerker van kinderdagverblijf Djoy thuis, want ook werken zit er even niet in.

Volgende week donderdag moet Jessy terug naar het ziekenhuis. Daar gaan ze het huidige gips vervangen door loopgips. Ook dit zal hij twee weken moeten dragen. Daarna zal hij voorzichtig weer kunnen gaan revalideren. Jessy zal na de winterstop, ergens in februari, weer zijn rentree kunnen maken in ons vlaggenschip. Voor nu lijkt het erop dat zijn neef Rick Zwaard de honneurs waar zal gaan nemen in de punt van de aanval.

Namens MVV ’27 zijn we bij Jessy op bezoek geweest om hem beterschap te wensen. Om de tijd door te komen hebben we hem voorzien van een voetbaltijdschrift. We hopen hem snel weer op het veld te zien!