mvv8

Het achtste elftal van MVV ’27 stapt sinds afgelopen weekend weer extra trots het voetbalveld op. Zij verschijnen sindskort namelijk aan de aftrap in gloednieuwe MVV ’27-tenues die gesponsord zijn door Kwekerij De Kabel.

Al een tijdje was het achtste elftal van MVV ’27 op zoek naar een nieuwe sponsor voor hun tenues. Tim Prins, speler van MVV ’27 8, trok de stoute schoenen aan en vroeg zijn werkgevers van Kwekerij De Kabel of zij misschien niet iets voor hem en zijn teammaten konden betekeken. Hierop kwam een positief antwoord: “Aangezien Tim heel betrokken is bij ons bedrijf vinden wij het leuk om onze betrokkenheid ook aan hem te tonen door deze vorm van sponsoring”, aldus een van de eigenaren van Kwekerij de Kabel.

De Kabel is het bedrijf van twee jonge, ambitieuze ondernemers: Joost Barendsen en Richard Hartensveld. Samen richtten zij De Kabel in 2007 op. Aan de Zijtwende in De Lier telen zij op 10 hectare (ongeveer 20 voetbalvelden) trostomaten, waarvan de helft onder groeilicht. Een tweede locatie is gevestigd aan de Kreekrug en is 8 hectare groot. Bij de kwekerij zijn zo’n vijftien mensen in vaste dienst, daarnaast maakt het bedrijf veel gebruik van diensten van uitzendkrachten en scholieren, waardoor het regelmatig voorkomt dat er 75 mensen aan het werk zijn onder het glas.

“Binnen onze bedrijf zijn wij dagelijks bezig met het telen van gezonde en smaakvolle producten voor de consument. Gezonde voeding en genoeg lichaamsbeweging zijn twee dingen die goed bij elkaar aansluiten. Wij dragen dan ook graag een steentje bij aan een gezondere maatschappij. Vandaar dat deze vorm van sponsoring ook goed bij ons bedrijf past”, zo licht het management van de kwekerij de keuze voor deze vorm van sponsoring verder toe.

Helaas wisten de mannen van 8 hun eerste wedstrijd in het nieuwe tenue niet in winst om te zetten, maar desalniettemin deden zij wel aan klantenbinding. In een spectaculaire wedstrijd moesten zij uiteindelijk het onderspit delven tegen de koploper in de reserve 6e klasse-12, HWD 3: 6-7.

MVV ’27 is Kwekerij De Kabel net als de heren van MVV ’27 8 erg dankbaar voor de sponsoring van de nieuwe tenues. Hopelijk mogen de mannen van 8 dit jaar nog vele successen in de nieuwe shirts.

gevel