Komende zaterdag bezoekt MVV ’27 in Rijswijk de trotse koploper Te Werve die bijna twee weken geleden de eerste periode veroverde.
De Maaslanders lijken het lek boven te hebben en draaien nu lekker met twee prima overwinningen achter elkaar. In een poule waar de onderlinge verschillen niet groot zijn hoef je dan ook niet met angst bij de lijstaanvoerder op visite te gaan. Ook daar zou dus zomaar een goed resultaat behaald kunnen worden.
Rick Zwaard heeft zijn schorsing van drie wedstrijden er weer opzitten en kan weer ingezet worden, maar moet mogelijk eerst weer wat ritme op doen in het tweede elftal.
In het verleden zijn de ploegen elkaar eenmaal eerder tegen gekomen en dat was in het seizoen 1985-1986. Toen had MVV ’27 geen moeite met deze opponent gezien de 0-5 overwinning in Rijswijk (met één treffer van de huidige assistent-trainer Addy Nijssen) en de 3-1 in Maasland. Tja, dat waren nog eens tijden!

Het duel vindt plaats aan het Julialaantje 15b in Rijswijk dus, staat onder leiding van scheidsrechter Colenbrander en vangt aan om 14.30 uur.