Sint

Op woensdag 25 november 2015 zal de Sint met zijn Pieten een bezoek brengen aan MVV in Maasland. We willen de kinderen van 0 t/m 8 jaar uitnodigen voor een gezellig feestje met de Sint en zijn Pieten. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de Sint en zijn Pieter dit jaar het feest weer vertrouwd vieren in de kantine van MVV’27. Het feest duurt van 15:30 uur tot ca. 17:00 uur.

Alle kinderen zijn welkom op dit feest: of je nu zelf voetbalt, je broer of zus, vader of moeder voetbalt: GEEF JE OP. Ook kinderen van donateurs of sponsors zijn welkom.
Ouders die het leuk vinden om bij dit feest aanwezig te zijn en willen helpen, heel graag!

Heeft u kinderen van 0 t/m 8 jaar die het leuk vinden om met ons mee te feesten, dan kunt u ze tot uiterlijk zaterdag 22 november a.s., inschrijven. Vul het aanmeldingsformulier in en doe dit s.v.p. in de doos achter de bar in de kantine.

Aanmeldingsformulier