DSC_8557

De feestdagen komen er weer aan. Tijd om je verlanglijstje voor de Sint of de Kerstman op te stellen. Zitten er gaten in je voetbalsokken. Is je voetbalbroekje te klein geworden of wil je thermokleding voor de koude maanden?

Zet dan een cirkel in je agenda om de datum zaterdag 14 november. Dan komt Hans Dries van Sport2000 naar de voetbalkantine van MVV ’27 met de kledingcollectie van onze club. Het is dan mogelijk om je voetbaluitrusting weer compleet te maken zonder dat je daarvoor naar de winkel hoeft. Mocht je maat net zijn uitverkocht, niet getreurd. Het artikel wordt voor je besteld en keurig bij MVV ’27 nageleverd.

Op 14 november ben je van 8:30 – 12:00 uur van harte welkom in de kantine van MVV ’27 om het assortiment te bekijken en de kleding te passen. Let wel op: het is alleen mogelijk om met contant geld te betalen.

MVV ’27-fanshop
Ben je voor de feestdagen op zoek naar andere cadeaus? Dan is de fanshop van MVV ’27 met allerlei fanartikelen van onze club wellicht iets voor jou. Lees meer in dit nieuwsbericht.