Wedstrijdbalsponsor: Nooteboom Tours

Aanstaande zaterdag is DSVP uit Pijnacker te gast op Sportpark De Commandeur. De ploeg uit Pijnacker heeft twee punten meer dan de Maaslanders en doet eveneens verwoede pogingen om uit die onderste regionen weg te komen.

Het is inmiddels de zevende keer dat DSVP naar Maasland komt en het laatste bezoek dateert van het seizoen 2013-2014. In Pijnacker werd gewonnen met 0-3, maar deze wedstrijd werd overschaduwd door een akelig blessure bij linkervleugelverdediger Joost Spruijt. In een onschuldig duel kwam hij in botsing met zijn tegenstander en hield hier een gebroken oogkas en jukbeen aan over.

Thuis werd een 2-2 gelijkspel overeengekomen door treffers van Milano Naarden en Hakan Copur. Dat seizoen werd geen succes voor DSVP door een directe degradatie naar de derde klasse.

We wensen scheidsrechter Ditz, beide teams en hun aanhang een prettige en vooral sportieve wedstrijd toe.

 

Nooteboom Tours