Wedstrijdbalsponsor: Kroes Aannemingsbedrijf B.V.

kroes aannemingsbedrijf

Aanstaande zaterdag staat het duel MVV ’27 – Verburch op het programma. In een speciale ledenvergadering in januari 2014 werd besloten het keurkorps van de club uit Poeldijk voortaan alléén op zaterdag door te laten gaan. Afgelopen seizoen werd men kampioen in poule 4B en topschutter Melvin van der Zeijden had daar met 51 (!) treffers een meer dan groot aandeel in.

Beide ploegen bevinden zich momenteel in het rechterrijtje, waarin MVV ’27 zichzelf als hekkensluiter terugvindt. De Maaslanders treffen een ploeg die door een eerste overwinning van twee weken geleden op DSVP (5-2) gemotiveerd zullen zijn, maar MVV ’27 beleefde afgelopen dinsdag tegen Nicolaas Boys in Nieuwveen een prima bekersucces (1-4 winst). Kortom, twee ploegen die gesteund worden door een gunstig laatste resultaat. Genoeg ingrediënten om  een spannend duel tegemoet te gaan.

Een historisch feitje: de enige wedstrijd die ooit tegen het zaterdagteam van Verburch werd gespeeld, vond plaats in de 1e ronde van de Westland Cup in maart 2012. Toen werd het 8-1 in het voordeel van de Maaslanders met o.a. drie treffer van Joey van Oosten. Echter aan dit resultaat zullen we nu maar niet te veel waarde hechten.

Wij wensen scheidsrechter De Groot, de twee teams en hun aanhang een leuk en sportief duel op Sportpark de Commandeur waar zoals gebruikelijk afgetrapt wordt om 14:30 uur.