Ook buiten de lijnen gebeurt er voldoende rondom MVV ’27. Dit blijkt wel uit de onderstaande update die wij van de commissie lief en leed ontvangen hebben.

Danny van Dijk (MVV 3): Aan het einde van vorig seizoen is Danny tijdens een wedstrijd tegen een elleboog van de tegenstander aangelopen. Vanaf dat moment heeft Danny al last van hoofdpijn. Gelukkig kan hij nog wel werken, maar voetballen zit er al een paar maanden niet meer in. Hij heeft al diverse instanties geraadpleegd om van zijn klachten af te komen, maar tot op heden zonder succes. Nu gaat hij het proberen met de hulp van een chyropractor. Hopelijk kunnen de klachten hiermee verholpen worden.

Jane van Wingerden (VR 2): Een maand of twee geleden heeft Jane haar pink gebroken en een andere vinger gekneusd tijdens het keepen. Jane kan nu al een aantal weken niet meer keepen, maar na de winterstop zal zij weer inzetbaar zijn.

Kees Louter (MVV 3): Kees heeft begin dit jaar een ernstig motorongeluk gehad op een circuit in Duitsland. Daarbij liep hij ernstige verwondingen op. Hij is keihard aan het revalideren. Afgelopen zaterdag kon Kees ons vertellen dat hij binnenkort weer denkt te gaan trainen voor de voetbal. Dat is zeer positief nieuws. We wensen Kees natuurlijk veel succes!

Rik Popiolek (MVV 3): Rik heeft in januari 2015 een nieuwe kruisband gekregen. Met behulp van de fysiotherapeut heeft hij hard gewerkt aan zijn herstel. Intussen maakt Rik alweer regelmatig ‘meters’ op het trainingsveld. Op zaterdag kunnen we hem bewonderen langs de zijlijn als grensrechter. Binnenkort zal hij vast en zeker zijn opwachting weer kunnen gaan maken.

Kees de Koning (supporter): Kees gaat woensdag 28 oktober ‘onder het mes’. Hij krijgt die dag een nieuwe knie. Wij wensen Kees veel succes bij zijn operatie en natuurlijk sterkte bij het revalideren. Het fruitmandje zal zeer zeker zijn richting op gaan komen.

Geer Jansen (oud-lid): Geer Jansen is vorig seizoen geopereerd aan zijn prostaat. Daar was kanker gevonden bij een eerder onderzoek. Geer heeft een lange revalidatie achter de rug, maar is door de artsen ‘schoon’ verklaard. Wij zijn natuurlijk heel blij voor Geer en hopen dat alle problemen nu verholpen zijn.

Koos Arkesteijn (oud-speler en vrijwilliger): Zoals eerder vermeldt op de site is er bij Koos helaas acute leukemie geconstateerd door de artsen. Koos verblijft regelmatig in het ziekenhuis, maar is nu even een paar dagen thuis. Wel moet hij deze week terug voor een chemokuur van zeven dagen. Namens MVV ’27 houden wij contact met zijn vrouw Gre. We wensen Koos veel sterkte en kracht toe in zijn strijd tegen deze ziekte.

Jaap de Bruin (oproepkracht): Jaap heeft ingevallen bij MVV 3. Tijdens een verdedigende actie heeft hij een flinke blessure opgelopen aan zijn kuit. In zijn kuit zit een flinke scheur en er zijn ook bloedvaten gescheurd waardoor hij met de hele week met zijn been omhoog heeft gezeten. Onderzoek zal de komende tijd uit moeten wijzen hoelang het hertstel zal gaan duren. Sterkte Jaap!

Dirk van Wijk (A3): Dirk heeft een ernstige blessure aan de knie opgelopen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd hij van zijn lies tot aan zijn enkel in het gips gezet. Inmiddels is het gips eraf, maar Dirk moet nog een aantal weken naar de fysio. De kniebanden lijken vooralsnog niet beschadigd, op 2 novermber aanstaande wordt hier voor de zekerheid nader onderzoek naar gedaan.

Koos Louter (supporter en opa Dennis): Koos heeft al lange tijd te maken met een tumor die vastzit aan zijn hersenstam. Ongeveer een jaar geleden bleek dat, na behandeling, deze tumor iets ‘verkleurd was en niet gegroeid. Dat was positief nieuws. Zaterdags zien we Koos regelmatig ‘rijden’ bij MVV. Hij kijkt graag naar MVV A1 waar zijn kleinzoon weer terug is van een uitstapje naar Westlandia. In december moet Koos weer terug voor onderzoek naar het ziekenhuis. We hopen natuurlijk wederom op goed nieuws.

Babynieuws: In de komende maanden kunnen we ook, hopelijk, weer een aantal MVV-baby’s gaan verwelkomen. In december zullen Sjoerd van Woerden (MVV 6) en Teun Bakkenes (MVV 5) vader worden. In februari verwachten Bob van der Gaag (sponsorcommissie), Kevin Bouter (sponsor en speler MVV 2) en Wouter Jansen (lief en leed commissie) een kindje. Tot slot verwacht Patrick Coot vader te worden in april. Onlangs heeft mama Renate Verbaan haar 4e zoontje, Arie Caesar, gekregen. Wordt ook dit een MVV-er?

Trouwen: In april gaat Arie van der Berg (MVV 5) trouwen. Onlangs zijn Bart van Rijsbergen (oud-lid en scheidsrechter), Maarten Berkhout (oproepkracht) en Gijs Geene (MVV 3) getrouwd. Gijs trouwde met Simone Remeeus. Dochter van Gilbert, sinds kort lid van verdienste.

Naast nieuws over bovenstaande leden van MVV ’27 is er ook nieuwe over de lief en leed commissie zelf. Sinds kort heeft de commissie afscheid genomen van Melissa van der Zwan. Melissa is verhuisd naar Amsterdam en voor haar zijn er twee nieuwe dames in de plaats gekomen, Karen Krijger en Eveline Notenboom. Dus wanneer je iemand kent die aandacht verdient kun je vanaf heden ook bij hen terecht, of stuur een mailtje naar aandacht@mvv27.nl. Daarnaast is het een kleine moeite voor een ieder om een kaartje te sturen, even langs te gaan of gewoon te vragen hoe het met iemand is. Want een club ben je samen!