speculaaspoppen2015u

Nog maar een paar dagen en dan sluit de verkoop van de speculaaspoppen alweer. Voor alle enthousiaste verkopers van de D-, E- en F-jeugd betekent dit dat jullie nog drie dagen hebben om de poppen te verkopen. En dat doe je natuurlijk niet voor niets, want als je twintig of meer poppen hebt verkocht, word je binnenkort uitgenodigd om met MVV ’27 een wedstrijd in het betaald voetbal te bezoeken in het stadion. Bovendien zijn er ook nog eens mooie prijzen te verdienen voor de beste verkopers en het team dat de meeste poppen heeft verkocht. Genoeg redenen dus om nog even een paar dagen je stinkende best te doen natuurlijk!

speculaaspopJe kunt je inschrijfformulieren en het eventuele contante geld wat je hebt opgehaald tot en met zaterdag 24 oktober inleveren in de zwarte brievenbus in de commissiekamer van MVV ’27. Als je dit niet kunt vinden, kun je natuurlijk ook altijd even aan je leider of trainer vragen of hij / zij je even wil helpen hiermee.

Hebben onze verkopers jouw deur toevallig overgeslagen? Niet getreurd, de poppen zijn ook online te koop via deze link:

Online Speculaaspoppen bestellen

Als jij 1 of meerdere speculaaspoppen bestelt, heb je niet alleen wat lekkers voor de sinterklaasperiode in huis, maar help je ook MVV ’27. Een groot gedeelte van de 5 euro die een pop kost, gaat namelijk naar de club en wordt besteed aan de jeugd van MVV ’27 en de inrichting van de kantine. Alvast bedankt voor je steun!