speculaaspoppen2015u

Afgelopen zaterdag zijn er aan alle D-, E- en F-pupillen bestelformulieren uitgedeeld voor de speculaaspoppenactie. Veel jongens en meisjes zijn direct enthousiast aan de slag gegaan met de verkoop. Hatstikke goed! Maar wat nu als je bestelformulier na een paar dagen al vol is? Daar hebben we gelukkig een oplossing voor. Het formulier is nu namelijk op de website te downloaden via deze link:

Bestelformulier Speculaaspoppenactie

Als je op de link klikt, komt het inschrijfformulier te voorschijn en kun je deze zelf uitprinten. Dan kun je direct weer door met verkopen. Als je geen printer hebt, dan kun je ook gewoon in de kantine van MVV ’27 een leeg inschrijfformulier ophalen.

Succes met de verkoop en vergeet niet dat er mooie prijzen zijn te verdienen als jij twintig of meer speculaaspoppen verkoopt. Dan mag je namelijk sowieso met MVV ’27 mee om een wedstrijd in het betaald voetbal te bekijken in het stadion. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog prijzen voor de vier verkopers, die uiteindelijk de meeste poppen hebben verkocht en is er een teamprijs van 75,- voor het team met de meeste verkopers die minimaal twintig poppen hebben verkocht, een leuk bedrag om met je team iets leuks te doen. Veel succes met de verkoop.

Mocht je graag één of meerdere van die lekkere speculaaspoppenactie willen kopen (5 euro per stuk), maar zijn onze topverkopers nog niet bij jou langs de deur geweest? Niet getreurd, de poppen zijn HIER ook online te bestellen. Je hebt dan straks een heerlijke speculaaspop voor de sinterklaasperiode en daarmee help je MVV’27 ook nog eens. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat namelijk naar MVV ’27 en zal geinvesteerd worden in de jeugd van de club en de inrichting van de kantine. MVV ’27 bedankt alle kopers alvast voor hun steun!