d1-trainingspakken

De spelers van MVV ’27 D1 ontvingen vorige week allemaal een nieuw trainingspak. Dankzij sponsors Van Zanden Orthodentie en GJ Personeelsdiensten werden zij in het nieuw gestoken. Op de foto is duidelijk te zien hoe blij de pupillen zijn met de nieuwe pakken.

Van Zanden Orthodentie en GJ Personeelsdiensten sloegen de handen ineen en zorgden er zo samen voor dat D1 er op wedstrijddagen weer netjes bijloopt. Van Zanden is al langer een bekende naam bij MVV ’27. Zo sponsort de orthodentie-praktijk momenteel de tenues van alle D- en E-pupillenteams. Van Zanden heeft twee verschillende praktijken, één in Maassluis en één in Vlaardingen. Van hieruit helpt Van Zanden zowel kinderen als volwassenen aan een mooi en regelmatig gebit. GJ Personeelsdiensten is in een hele andere branche actief. Met een team van gespecialiseerde professionals op het gebied van personeel is het bedrijf al 15 jaar een zeer gewaardeerde partner voor haar relaties. Vanuit haar kantoor in Monster houdt GJ Personeelsdiensten zich onder anderen bezig met werven, selecteren en uitzenden van personeel. Daar ondersteunt het bedrijf haar klanten ook op het gebied van loonadministratie en verzuimbegeleiding.

Beide bedrijven prijken met hun logo op de rug van de nieuwe traininspakken van MVV ’27 D1. Het team van trainers Niels Planken, Pieter van Rijs en Rik Popiolek draait momenteel goed mee in de 1ste klasse. Dankzij de 4-0 overwinning op Maense D1 van afgelopen zaterdag bezet het momenteel een keurige derde plaats. Hopelijk brengen de trainingspakken de jongens dit seizoen nog meer geluk! Vanaf deze plaats wil MVV ’27 (ook namens de spelers en de staf van D1) Van Zanden en GJ Personeelsdiensten in ieder geval hartelijk bedanken voor het sponsoren van de prachtige pakken.

d1-achterkant

d1-sponsors