MVV ’27 timmert met de G-afdeling al jaren flink aan de weg. Niet in de laatste plaats door de goede en enthousiaste begeleiding voor de teams G1 en G2. Dit begeleidingsteam kan echter nog wel wat ondersteuning gebruiken. Patrick Zwaard vervult momenteel naast zijn trainerstaken namelijk ook de functie van coach van beide teams. En dat is iets teveel van het goede.

We zijn daarom al enkele weken op zoek naar iemand die op zaterdag MVV ’27 G1 kan en wil coachen tijdens hun wedstrijden (je mag je natuurlijk ook als duo aanmelden). Vooralsnog heeft de zoektocht geen resultaat opgeleverd. Ben of ken jij de nieuwe coach? Je doet niet alleen de spelers en andere begeleiders een plezier mee, maar zeker ook jezelf.

Patrick zal de nieuwe coach waar mogelijk bijstaan. Ervaring is geen vereiste. Wel is het goed te beseffen dat de spelers van de G nadrukkelijke sturing nodig hebben. Als coach moet je hen leiden en begeleiden. Hier moet je uiteraard wel mee om kunnen gaan.  Ondersteuning geven bij de trainingen op woensdagavond is niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel.

Wat krijg je hiervoor terug? Vooral heel veel plezier. De spelers zijn tomeloos enthousiast en het kan niet anders dan dat jij dit als coach ook wordt! Heb jij interesse of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Patrick Zwaard via g-voetbal@mvv27.nl of 06-23110553.