Doe mee met het NTK 2015!

Over ruim drie weken zijn de voorronden van het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetbal bij MVV ’27.  Iedereen van 6 t/m 14 jaar, zowel leden als niet-leden, kan zich nog aanmelden voor een leerzame en leuke voetbaldag.

MVV ’27 is één van de 120 voetbalclubs waar de voorronden van het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetbal wordt gehouden. In de herfstvakantie verzorgt oud-MVV’er Wouter van Alphen op donderdag 22 oktober de trainingen. Hij stelt daarbij de voetbaltechniek van René Meulensteen centraal, die zijn methodes dagelijks leert aan spelers van wereldklasse.

Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar worden tussen 09.00 en 15.30 uur verwelkomd en krijgen vervolgens diverse trainingen van Wouter van Alphen en enkele MVV-trainers. Zowel leden als niet-leden van MVV ’27 kunnen meedoen.

De afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Het programma is voor ieder niveau, zowel jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes. Je leert deze dag niet alleen veel, maar krijgt ook een aantal mooie voetbalcadeaus. Zo krijgen alle deelnemers een voetbal mee naar huis, een fraai azuurblauw voetbalshirt, een speciaal ontworpen medaille, het jeugdvoetbalmagazine GOAL, een computerprogramma waarmee jij je eigen voetbaltrainingen kunt maken én spelen en een Moves&Skill-diploma als bewijs van deelname. Als klapper op de vuurpijl wordt iedere deelnemer beoordeeld op zijn of haar voetbalkwaliteiten middels het Individueel Prestatie Rapport (IPR).

Alle locatiewinnaars in zijn/haar categorie worden door de organisatie Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 1 november 2015 naar de grote landelijke finaledag op het Nationaal Sportcentrum Papendal te komen. Daar strijden zij om de titel ‘de beste techniekspeler van Nederland’.

Aanmelden
Deelname kost € 42,95 per speler. Aanmelden is mogelijk op http://www.moves-skills.nl/mee-doen/. Naast de genoemde voetbalcadeaus is ook de lunch (die plaatsvindt tussen 12.00 uur en 13.00 uur) inbegrepen.