Voor komende zaterdag / vandaag staat voor het keurkorps op het Sportpark Commandeur een treffen tegen GDA op het programma.
Het is voor MVV ’27 voor het eerst in de geschiedenis dat men in competitieverband uitkomt tegen de ploeg uit Loosduinen. Veel kennis over deze ploeg is zodoende niet voorhanden. Duidelijk is wel dat deze grote onbekende tegenstander een uitstekende start van het seizoen doormaakt. Met zeven uit drie blijft het team van Richard Langeveld goed in het spoor van koploper Maasdijk.
MVV ’27 heeft tot nu toe, ondanks de huidige positie op de ranglijst, nog geen overheersende tegenstander getroffen. Dus waarom zou men niet de punten in Maasland kunnen houden. Tegen half vijf weten we meer!

We wensen scheidsrechter De Winter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd. Blijf na afloop nog lekker even hangen in onze kantine voor een hapje en/of drankje.