trainingspakken e1f1

Afgelopen zaterdag ontvingen de talenten van zowel MVV ’27 E1 als F1 allemaal een gloednieuw trainingspak. Dit hebben zij te danken aan twee gulle sponsoren: In het geval van de F1 gaat het hier om Grondwerkbedrijf Westland, die ook al de wedstrijdtenues van het team sponsort. De jongens van E1 mogen Hypotheekshop Voorburg bedanken voor hun nieuwe trainingspakken.

trainingspakken f1Grondwerkbedrijf Westland is een aannemersbedrijf dat in alle takken van de grond- ,weg- en waterbouw actief is. Het bedrijf is al jarenlang de trouwe sponsor van het jongste selectie-elftal van MVV ’27 en daarnaast ook nog eens hoofdsponsor van het jaarlijkse Westlands Kampioenschap voor F-pupillen op sportpark De Commandeur. Vorig seizoen verzorgde het aannemingsbedrijf al de nieuwe tenues voor F1 en nu zijn daar dus ook deze mooie trainingspakken nog eens bijgekomen. De eerste wedstrijd met de nieuwe trainingspakken leverde een mooie 4-3 overwinning op voor de talenten van trainers Richard Rasens en Tom Visser.

Diezelfde Tom Visser heeft namens Hypotheekshop Voorburg de trainingspakken voor de E1 gesponsord. Als erkend  hypotheekadviseur runt hij zijn eigen hypotheekshop vanuit Voorburg. De hypotheekshop is onderdeel van één van de grootste tussenpersonen op het gebied van hypotheken en aanverwante producten. Zij verzorgen het volledige advies en de bemiddeling bij de aankoop van een huis, de oversluiting van een hypotheek, financiering van een verbouwing en tal van andere situaties.trainingspakkene1

Tom woont inmiddels al zo’n 10 jaar in Maasland. Zijn eigen zoon speelt weliswaar in de F1 van MVV ’27, maar omdat zij al van nieuwe trainingspakken waren voorzien, besloot Tom de pupillen van E1 in het nieuw te steken. Na de presentatie van de nieuwe kloffies wisten de jongens van E1 in een spectaculaire wedstrijd een punt te pakken tegen LYRA E2: 4-4.

MVV ’27 bedankt beide bedrijven (ook namens de spelers van E1 en F1) hartelijk voor deze mooie vorm van sponsoring. Dankzij Grondwerkbedrijf Westland en Hypotheekshop Voorburg lopen de E1 en F1 er in ieder geval weer netjes bij rondom de wedstrijden op zaterdag.

Er zijn bij MVV ’27 nog wel een aantal teams, die nog naarstig op zoek zijn naar nieuwe tenues. Zo zijn de spelers en speelsters van MVV ’27 B2, B3, C3, C4, MC1, Heren-6 en Dames-3 nog op zoek naar een kledingsponsor. Ben of ken jij die sponsor, die ook graag een team gelukkig wil maken met een nieuw tenue of een andere vorm van sponsoring, dan nodigen wij je graag uit om contact op te nemen met onze sponsorcommissie via sponsoring@mvv27.nl.