Langs het veld hoor je met regelmaat vragen over selectiespelers. Waarom speel die niet mee, wat is tussenstand van zijn blessure, hoeveel wedstrijden schorsingen heeft hij gekregen, etc? Om tegemoet te komen aan deze vragen zal er maandelijks een toelichting hierover worden gegeven. Bij dezen een opsomming.

Huib van Barneveldt: had een enkelblessure, maar is momenteel weer aangehaakt en heeft weer speelminuten achter de rug.

Sem van Maaswinkel: had last van een gekneusd middenvoetsbeentje, maar is inmiddels ook weer aangehaakt bij de trainingen en heeft zijn eerste speelminuten al achter de rug.

Joeri van Dongen: had aangegeven dat hij gedurende 1e gedeelte van de competitie voor vijf maanden naar Berlijn zou gaan en was om deze reden niet opgenomen in de selectie. Met Joeri is afgesproken als hij tussentijds in Maasland is in overleg met staf/tc kan deelnemen aan de selectie.

Bram Jansen: heeft afgelopen seizoen een aantal hersteltrainingen ondergaan via de medische staf van de selectie met de verwachting/wens vanuit staf/tc dat Bram weer zou gaan deelnemen aan de selectie. Echter heeft hij er voor gekozen om te stoppen met voetballen.

Stanley Klop: is terug van een vervelende knieblessure en maakt inmiddels steeds meer speelminuten in het tweede elftal.

Robert van Mierlo: heeft een liesblessure en is onder behandeling in het ziekenhuis. Wanneer hij weer op de training verschijnt, is momenteel moeilijk aan te geven.

Roberto van der Pol: is voor ’n tweede maal voor zijn studie voor een half jaar naar het buitenland (Spanje). Komt na december terug en heeft van de staf/tc toezegging ontvangen dat hij dan alsnog opgenomen kan worden in de selectie.

Joey van Oosten: is nog bezig aan zijn reis van anderhalf jaar rond de wereld, volgt van afstand de verrichtingen van onze club, en zal in december volgens afspraak met staf/tc weer aansluiten bij de selectie.

Joost Spruijt: zijn gezondheid laat hem nog enigszins in de steek. Door MVV ‘27 is Joost een staffunctie in de selectie aangeboden, maar Joost heeft dit vanwege zijn gezondheid nog niet kunnen invullen. Uiteraard hopen wij met name voor Joost zelf dat dit alsnog ingevuld kan gaan worden.

Lourens van Rooijen: kreeg afgelopen dinsdag tijdens het duel tegen Kethel Spaland een flinke tik net onder zijn scheenbescherming en moest zich laten vervangen. Momenteel geeft dit nog wel wat hinder en is hiervoor onder behandeling van de medische staf. In het duel tegen Honselersdijk was hij toch weer bij de partij.

Harm Voogt: raakte afgelopen donderdag geblesseerd aan zijn enkel en is onder behandeling van de medische staf. Hij zal zeker voor komende wedstrijd niet inzetbaar zijn.

Wesley Nijssen: wegens een langdurige blessure aan scheenbeen is deze nieuwe jeugdspeler nog niet toegekomen aan trainen en spelen in de selectie. Opnieuw onderzoek in ziekenhuis zal nodig zijn, omdat er nog altijd geen verbetering is.

Dion Dickhof: is terug van vakantie en kampte met een lichte voetblessure. Wel is hij weer begonnen met training.