Afgelopen weekend bereikte ons het bericht dat ons oud spelend lid, en jarenlang transporteur van het jeugdkamp, Koos Arkesteijn onverwachts is opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat Koos een vorm van acute leukemie heeft.

Koos (op de foto tweede van links) voelde de zich de laatste tijd al niet zo fit en dacht dat het wel over zou gaan. Maar helaas ging het niet over en na een bezoek aan de arts en het ziekenhuis werd er geconstateerd dat de oud-speler van MVV ’27 een vorm van acute leukemie heeft. Koos is nu onder behandeling en gaat samen met Gre een spannende tijd tegemoet. Wij wensen Koos en Gre namens de hele MVV familie alle sterkte en kracht toe om deze strijd te winnen.

Hierbij het adres voor alle MVV’ers die Koos een kaartje willen sturen (en dat zal hij zeker op prijs stellen):

Koos Arkesteijn

Afdeling A2 kamer 7

EMC locatie Daniel den Hoed

Postbus 5201

3008 AE Rotterdam