Diverse vrijwilligers brengen MVV ’27 wekelijks in beeld met allerlei verslagen, artikelen, foto’s, social media-updates, et cetera. Soms brengen we de club ook in beeld met video. Graag willen we meer met video’s gaan doen binnen onze vereniging. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste videoreporters.

MVV ’27 zet af en toe al video in om activiteiten mee in beeld te brengen. Zo vind je in ons YouTube-kanaal video’s van onder meer Jeugdkamp, familiedag en het Westlands Kampioenschap voor F-pupillen. Ook doen we regelmatig live videoverslag via Periscope, zoals bij wedstrijden van het eerste elftal.

Graag brengen we MVV ’27 nog meer in beeld met video. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste videoreporters. Een reporter kan zowel iemand zijn die met eigen camera, statief en microfoon video’s wil maken als iemand die hiervoor zijn smartphone inzet. Mogelijk zijn de videowerkzaamheden voor studenten ook een interessante studieopdracht.

Onderwerpen die interessant zijn voor videoreportages variëren van interviews rondom wedstrijden en reportages over clubmensen tot een latjetrapcompetitie en een evenementreportage. Voor de keuze voor onderwerpen zijn we uiteraard ook benieuwd naar de ideeën van de videoreporter(s) zelf. In samenwerking met de communicatiecommissie stemt de reporter af met welke regelmaat en voor onderwerpen de inzet wordt gevraagd.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar Martin van Berkel van de communicatiecommissie.