Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Hoogste tijd om te checken of je voetbaloutfit nog wel in orde is. Zitten er geen gaten in je voetbalsokken, is je voetbalbroekje niet te klein geworden of wil je dit jaar gewoon net zo trendy uitzien als de MVV ’27-talenten op onderstaande foto?

Zet dan een cirkel in je agenda om de datum 19 september. Dan komt Hans Dries van Sport 2000 namelijk naar de voetbalkantine van MVV ’27 met de kledingcollectie van de club. Het is dan mogelijk om je voetbaluitrusting weer compleet te maken zonder dat je daarvoor naar de winkel hoeft. Mocht je maat net zijn uitverkocht, niet getreurd? het artikel wordt voor je besteld en keurig bij MVV ’27 nageleverd.

Op 19 september ben je van 8:30 – 12:00 van harte welkom in de kantine van MVV ’27 om de kleding te passen. Let wel op: het is alleen mogelijk om met contant geld te betalen!Kleding MVV