puur & heerlijk

Dit seizoen herbergt de zaalvoetbalafdeling van MVV ’27 maar liefstacht herenteams. Het jongste team is MVV ’27 zaal 8. Afgelopen week speelden zij hun eerste wedstrijd in gloednieuwe tenues, gesponsord door Puur & (H)eerlijk, het maaltijdservice-bedrijf van Peter Zwaard.

Peter Zwaard (geheel rechts op de foto) zal de meeste MVV-ers bekend voorkomen. Sinds afgelopen seizoen is hij namelijk mede-kantinebeheerder bij MVV ’27. Peter is verantwoordelijk voor alle eetbare goederen die bij MVV ’27 te koop zijn. Vanuit de kantine van MVV ’27 runt hij ook zijn bedrijf Puur & (H)eerlijk). Peter richt zich met zijn bedrijf voornamelijk op ouderen. Puur & (H)eerlijk biedt hen iedere (doordeweekse) dag een maaltijd aan, bereid met verse streekproducten. Hierbij hebben afnemers dagelijks de keuze uit 2 menu’s. Deze menu’s worden in de kantine van MVV ’27 bereid en warm bij de klanten thuisbezorgd.

Naast kantinebeheerder is Peter Zwaard dus sindskort ook kledingsponsor van zijn eigen MVV ’27-zaalvoetbalteam. Naast Peters zoon Rick bestaat het team van heren-8 uit een mix van spelers uit de A-selectie, de A1 en het achtste van de veldafdeling van MVV ’27, een echt vriendenteam. “Ik vind het leuk om deze jongens te zien voetballen en daar verbind ik graag de naam van mijn bedrijf aan”, aldus Peter. “Daarnaast ben ik ook blij dat ik op deze manier iets terug kan doen voor MVV ’27, want ik ben de club erg dankbaar dat ik met mijn bedrijf de faciliteiten van de MVV-kantine mag gebruiken.

Nu maar hopen dat het voetbal dat de jongens gaan spelen net zo puur en (h)eerlijk is als de verse maaltijden van Peter. De nieuwe tenues waren in ieder geval goed voor een heerlijke start: in hun eerste wedstrijd boekten de mannen een klinkende 8-3 overwinning op MVV ’27 Zaal-6.