Bijna alle teams mogen voor minimaal komend seizoen weer rekenen op een gesponsord wedstrijdtenue. Enkele teams zijn nog niet voorzien. Help jij deze teams aan een mooi tenue? Gouden tips worden beloond met een mooie prijs.

Dames 3, MC1 (meiden), het 6e, de Veteranen, G1, B2, B3, B4, C3 en C4 zijn nog niet voorzien van een shirtsponsor. Ook deze teams maken zich weer op voor een seizoen vol ambities en plezier. Als shirtsponsor maak je niet alleen dit team blij, maar kun je tevens rekenen op mooie exposure. MVV ’27 bepaalt in gezamenlijk overleg met de sponsor een passende invulling van de sponsoring. Kledingsponsoren worden opgenomen binnen de Vrienden van MVV ’27. Dit is een club betrokken sponsoren die regelmatig met elkaar samenkomen.

Gouden tip
Ken je een bedrijf waarvoor het sponsoren een van de MVV-teams een mooie kans is? Iedere gouden tip belonen we met een waardebon van 50 euro van Sport2000 Naaldwijk. Sport 2000 is al jarenlang sponsor en hofleverancier van MVV’27.

Als jij een bedrijf weet dat wij kunnen benaderen voor één van de teams, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@mvv27.nl. Je kunt een bedrijf uiteraard ook zelf tippen. Ook van bedrijven die interesse in de mogelijkheden hebben, ontvangen we graag bericht.